Schoolleiders van Buiten verbazen zich

Publicatie KADER Primair Nr. 8 / April 2010. KADER Primair is het maandblad van de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) en is een goed gelezen maandblad voor het schoolmanagement in Nederland. KADER Primair besteedt zowel aandacht aan de activiteiten van de AVS, als aan de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijsbeleid en op het vakgebied van de schoolleider.

In het artikel “Schoolleiders van Buiten verbazen zich” Schoolleiders” worden ervaringen en meningen van en over directeuren van buiten van buiten beschreven. Er is ook aandacht voor het reisverslag van Marcel Kesselring in zijn reis richting het schoolleiderschap.

Lees meer #denieuweschoolleider reisverhalen van Marcel

Het volledige artikel “Schoolleiders van Buiten verbazen zich” is hieronder te lezen of te downloaden via de AVS website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s