Inspiratie – Children Full of Life

In de rubriek “Inspiratie” vind je activiteiten, filmpjes, boeken, mensen……… welke ik op mijn reis “Back2School” ben tegengekomen. Laat je ook inspireren!

Children Full of Life

“Children Full of Life” is een ontroerende Japanse documentaire over kinderen die hun emoties delen op de basisschool. De leraar leert kinderen over het leven, onderling respect en vriendschap. Deze leraar vertelt de kinderen dat hun primaire doel is om gelukkig te zijn, en dat het delen van gevoelens een stap is op het pad naar het geluk. Kinderen schrijven hun ware innerlijke gevoelens in een brief en lezen deze hardop voor in de klas. Door het delen van hun leven, beginnen de kinderen op het belang van de zorg voor hun klasgenoten te realiseren. Ik raad een ieder aan om deze filmpjes te bekijken!

Do I have to say more?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s