Vives Magazine

Werkzaam in het onderwijs? Dan kent u waarschijnlijk VIVES Magazine, de twee-maandelijkse, onafhankelijke uitgave ten behoeve onderwijsinnovatie en ict binnen het primair-, voortgezet- en beroepsonderwijs.

Ik ben ontzettend blij dat Karin Winters en ik starten als nieuwe hoofdredactie van VIVES magazine. Karin en ik kennen elkaar vrij goed en hebben aan een half woord genoeg omdat we beide het hart voor onderwijs, innovatie en ICT hebben.

We zien dit ook als een mooie stap voor al die onderwijzigers die we net als bij “Lente in het Onderwijs” het podium willen geven! Er gebeuren fantastische dingen in het onderwijs en hopelijk kunnen wij een steentje bijdragen door deze via VIVES magazine of IPON.nl te verspreiden. Wat is jouw verhaal? Vertel het ons gerust!

Wij barsten zelf ook van ideeën en hebben er heel veel zin in!

Tot volgend schooljaar!

Marcel

persbericht VIVES : Karin Winters en Marcel Kesselring nieuwe hoofdredactie Vives Magazine

We zijn zeer trots om te mogen melden dat we met het begin van het nieuwe schooljaar ook mogen starten met een nieuwe hoofdredactie! En dat zullen we niet doen met één, maar met twee nieuwe hoofdredacteuren voor Vives Magazine.

De twee nieuwe hoofdredacteuren zijn Karin Winters en Marcel Kesselring. Zij zullen afwisselend verantwoordelijk zijn voor de inhoud van Vives Magazine.

Karin is bekend als onderwijsmens in hart en nieren en edublogger. Marcel is reisleider van innovatie-trajecten, sparringpartner voor scholen op het gebied van 21st century skills, flipping the classroom, tablets en sociale media en tevens werkzaam bij Innofun. Zij willen je graag aan de hand nemen in de wereld van onderwijsinnovatie en ict.

Karin is bereikbaar via karin@vives.nl en Marcel via marcel@vives.nl.

Vives Magazine zal je dus ook in de toekomst blijven voorzien van feiten, achtergronden, ter zaken doende interviews en vele praktijkcases binnen de wereld van onderwijsinnovatie en ICT uitgedragen via print, video, online en events.

Kortom: wij kijken samen met jou uit naar aankomend schooljaar!

Wil jij als onderwijsprofessional ook graag jouw onderwijscase delen met de rest Nederland?, laat ons dit dan weten !

Door simpelweg een mailtje te sturen naar redactie@vives.nl

Meer info: http://ipon.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s