De kleine kampioen is puber!

In de afgelopen jaren heb ik jullie meegenomen in het verhaal van de kleine kampioen. De jongen die op zesjarige leeftijd door het onderwijssysteem al een enorme klap had opgelopen. Hij kon niet met de klas mee met lezen, liep een enorme achterstand op en moest doubleren. Jullie hebben zijn reis kunnen volgen op deze blog, zijn gevecht tegen dyslexie, het onbegrip, de erkenning en hoe hij zichzelf heeft opgewerkt.

De kleine kampioen is ondertussen puber, zit op de middelbare school, loopt opnieuw tegen het onderwijssysteem aan maar……. hij laat zich niet uit het veld slaan. Het is en blijft een kampioen, die keihard werkt aan zijn droom!

11391473_10153348777577246_604277863398156528_n

Niet storen dus! Deze jongen gaat er komen!


Lees ook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s