Urban Living Lab. Het wat?!

Ik was te gast bij de Podcast van Breda Business om te vertellen over het Urban Living Lab Breda.

Marcel Kesselring is één van de kwartiermakers van het Urban Living Lab. Het wat?! Het Urban. Living. Lab. Dat dus…. Het ULL is gevestigd op het terrein van De Koepel en is dé plek waar ondernemers, overheid, onderwijs én bewoners samen komen om maatschappelijke uitdagingen in de stad op te pakken, zoals leefbaarheid en gezondheid. Steeds meer organisaties sluiten zich hierbij aan. Ambitie is dat op deze manier een gezamenlijke onderzoeksagenda voor de hele stad gaat ontstaan. Meer verantwoordelijkheid leggen bij de jeugd vindt hij super belangrijk. Met Marcel erbij moet het goedkomen. Hij is een expert in niks, maar heeft een enorme drive om nieuwe manieren te vinden voor de uitdagingen van deze tijd. Die drive neemt hij mee vanuit het Rotterdamse, waar hij een indrukwekkend divers cv heeft opgebouwd. En deelname aan marathons bevestigen dat hij het nodige uithoudingsvermogen heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s