CDC: EEN NIEUWE FASE

In 2017 ben ik begonnen met CDC (voorheen Congres van de Digitale Communicatie) om een nieuwe vorm van projectonderwijs te creëren door met een multidisciplinair studententeam een groots congres te organiseren op het gebied van digital impact.

Waarom:
– Vergroten van sterk regionaal netwerk van studenten, alumni, docenten, beroepsprofessionals binnen de kennisdomeinen van de creatieve sector zoals communicatie, media & design en marketing.
– Studenten doen ervaring op met online/offline werken in professionele netwerken, waardoor zij zich beter kunnen manifesteren in de netwerksamenleving.
– Bevorderen van een ondernemende houding bij de studenten.
– Talenten behouden voor regio door ruim voor afstudeerfase bedrijven en talenten met elkaar in contact te brengen.

Het congres is mede dankzij de partners Avans Hogeschool City of imagineersStudievereniging Comm.onStudievereniging BOLD en Gemeente Breda, uitgegroeid naar een jaarlijks feestje van inspiratie en netwerken. Studenten zijn in the lead bij het congres, op het podium, achter de schermen, maken van mediauitingen van posters tot website, kaartverkoop en werven van sponsors/partners.

We gaan donderdag 12 mei 2022 een nieuwe fase in voor CDC en gaan we neerstrijken op de TripleO Campus Breda

De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines werken hier samen. We willen met ze samen een geweldige dag gaan neerzetten. Saskia van Rijn bedankt voor het warme welkom.

Hebben jullie ook zo’n zin in een feestje?

Een nieuwe organisatieteam van studenten is reeds begonnen met de voorbereidingen. Komende maanden gaan ze de programmering maken en nieuwe partners zoeken. Ken je goede sprekers of ben je een inspirerende spreker? Wil je een sessie verzorgen? Wil je partner worden? Stuur dan een mail naar: team@cdcbreda.nl of reageer via een DM.

Sprekers 2017-heden
Tim Hofman | Kaj Gorgels | RUMAG | LinkedIn | NU.nl | Google | Tony’s Chocolonely | Govert Sweep | Sascha Visser | Mobiel Media Lab | Huib Modderkolk | Doortje Smithuijsen | Marco Derksen | Samsung | De Speld | Pageking – Creative Digital Agency | Jeroen van Glabbeek | Winkwaves | SMC076 | Avans Hogeschool | Maglr | Dept Agency | Fish to Fish | ST&T Research | We are Blossom | David | EnoRm.com | Eindhoven365 | Handpicked agencies | Chassé Theater | Somention | YHEP! | Amphia Ziekenhuis | Greenhouse group | Logeion | Scooperz | Brandspanking | Elja Daae | Boldly-XR | Gemeente Breda | Pauwr | Goedzooi | Zolder BV. | CM.com | Huh? Wat bedoelt u? | Dorst & Lesser | TALK ABOUT PR & communicatie | Ucademy | Buro Dertig | E.v.a.

Komen jullie nog een keer? 😉

Speciale dank aan Vera Van Leeuwen voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s